Gårdagens outfitTheme for April: Flowers :) so I thought I show my favourite flowerearrings.


Dollarstore

Älskling och jag var på det nyöppnade Dollarstore igår, vi blev shopoholics!

En god vän till mig fyller år snart så jag köpte den här ankan till henne och ska skicka den som överraskning:En underbar palestinasjal, hjärtan ju, vem kan motstå!En plastbunker till mina tårtorOch mycket billiga plastblommor :DWhoop whoop!

Mer gothic lolita!Allt finns på qutieland.

Top model

Alltså nu var det ju 100 år sen det här Top model avsnittet, jag hade helt glömt bort att jag skulle blogga om den snygga klänningen Isabella hade på sig. En Lars Wallin skapelse uppenbarligen.


Favoritoutfit

Sheriilyn hade en tävling på sin blogg där man skulle skicka in en av sina favoritoutfits till henne och och man vann får man pryda hennes blogg som Veckans outfit i en vecka, och i förrgår såg jag att jag hade vunnit vilket kändes väldigt kul :D

Tänkte ladda upp bilden här med inom kategorin "Egna oufits" eftersom jag inte hade denna blogg när bilden togs. ^^


Jag vill ha en säl


Döskalleaxel

Jag känner att jag är väldigt kräsen angående tatueringar när det kommer till mina armar, men kunde man göra en döskalle sådär snyggt i verkligheten som på denna målning skull jag lätt vilja ha en!! Den smälter liksom in så bra, det ser ut som att axeln är en döskalle! Undrar om det går att göra så..


Gothic lolita

<3 Åååå, cravings cravings.

True story


Fokiwa

Det första plagget jag nånsin fastnat för på Fokis webshop.
Fast som vanligt till överpris enligt mig xD

Miss cupcake

Mitt bidrag till Miss cupcake tävlingen: Gothic cupcake :)

Rösta gärna på mig <3

Klicka på bilden för att komma till tävlingen!


My contribution to a swedish Miss cupcake contest: Gothic cupcake :)

Please vote for me <3

Click on image to enter the contestpage!

Ååååå skor!

Märks det att jag är skobög för tillfället...


http://www.romwe.com/wedge-heels-black-platform-sandals-p-9132.html

TodayIdag hade jag på mig det här! även fast det kanske inte räknas så mycket eftersom jag byter till arbetskläder så fort jag kommer till praktiken och pyjamas när jag kommer hem xD

KilklackisarJag dör lite, de här skorna är så sjukt snygga! Kilklack <3 10 dollar på ebay men frakten är 25 dollar och det är såååå svåååårt med storlekar. :/

Lady in red

Älsklish och jag hade en fotosession idag :D det var awesum skojigt men ganska kallt!

<3Har äntligen en bild på min snygga vinterjacka nu också :D komplimangerna bara öser över mig när jag träffar nytt folk som aldrig sett den.

Älsklish <3

The end :)

Miss world Sweden

För 2,5 år sen flyttade jag till Uppsala för att börja universitet. Den första skoldagen såg jag den vackraste och coolaste kvinna jag någonsin skådat i klassrummet och jag bestämde mig på en gång för att jag ville lära känna henne!
Sarah heter hon och nu tycker jag att ni alla ska gå in och rösta på henne i Miss world sweden tävlingen :DJust do it, klicka här!
Hon förtjänar att vinna!

The Goth Challenge: Day ten

Day 10: What do you hate and love about the subculture?

I love how pretty and mysterious goth is and that there is so much you can do with your look and your home! I also like that is such a large subculture so you can mix with other styles and still be gothic.

What I hate is that heavy make-ups looks more gothic.. I love the gothic style with accessories and clothing..but I dont like putting makeup on so sometimes I feel boring and like a bad goth because of that. :'DEnough make-up for me!

Nya hörlurar <3

För nästan ett år sen dog mina älskade hörlurar efter 2 års intensivt användande (and may they rest in peace)
jag har sedan dess letat och letat efter ett par ersättare, men utan lycka. Så jag har hållit till godo med såna där äckliga hörlurar som man stoppar in i örat, jag hatar dem!
Så nu äntligen, till min stora lycka hittade jag på mitt kära ebay dessa:Det är EXAKT likadana hörlurar som jag hade innan fast i annan färg :D åh jag materiell lycka alltså, bekvämare hörlurare finns bara inte och de var galet billiga också, jag trodde seriöst inte jag nånsin skulle hitta dem. Yay! ^__^

Tävling

:D


Rösta på mitt bidragi Jotex tävling "Designa ett rum"!

Gothic walk in closet?Approve!

Mysticcrypt

Hittade en jobbig hemsida förra veckan...

Jag vill ha ALLT! D:www.mysticcrypt.com

Vårförberedelser

Tack Pleu för rådet, jag hittade gröna strumpbyxor :DKöpte ett par lila med svarta stjärnor också. ^^ Nu börjar det snaaaart bli dags att byta ut vinterstrumpbyxor mot tunnare ju!

Pimp my pants

Fixade om ett par tråkiga jeans jag hade liggandes hemma :D

Från att aldrig velat ha dem på mig kanske de blir mina favoritbyxor nu xD

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2408327/lesthis-blogg?claim=fjuf628rrbm">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Två klänningar jag vill ha

fast i svart:
Skulle inte säga nej

till den här lampan!


Heal the world

För 5 år sedan jag trodde att jag aldrig ville ha barn.
Alla sa
att en dag kommer du att känna en längtan och jag bara skrattade.
De senaste månaderna har jag känt det, varje gång jag ser ett barn jag känner en önskan att ha min egen, en liten kombination av mig och min fästman. Jag vet att jag inte på rätt plats i mitt liv just nu för att skaffa en, men det är faktiskt en bra känsla att jag en dag ska. Detta har fått mig att tänka en hel del .. VARFÖR vill vi alla skaffa barn till denna galna värld egentligen? Är jag ond om jag vill sätta ett nytt barn till denna egentligen ganska hemska plats? Så därför vill jag dela detta. Denna video fick mig att se att det finns människor som faktiskt bryr sig, och försöker göra världen till en bättre plats. den dagen mitt barn kommer vill jag att hen kommer att födas in i en värld utan krig och osäkerhet och detta kan bli möjligt om alla engagerar sig.

Så följ länkarna nedanför och hjälp till ni också att göra världen till en bättre plats!


KONY 2012 from INVISIBLE CHILDREN on Vimeo.


5 years ago I thought I never wanted children. Everyone said that someday, you will feel the longing for one and I just laughed.
Lately I have felt it, everytime I see a baby I feel a desire to have my own, a little combination of me and my fiance. I know that I'm not in the right spot in my life right now to start making one, but it's actually a good feeling to know that someday we will. This has made me think a lot.. WHY do we all want kids to this crazy messed up world? And am I evil if I wanna put a child to this horrible place? 
So thats why I wanna share this with you. This video made me see that there is people who actually care, and trying to make the world a better place. So the day my child arrives, I wish that he or she will be born into a caring world without war and insecurity and this is possible if we all help a little.

So follow the links below and help to make the world a better place!


KONY 2012 from INVISIBLE CHILDREN on Vimeo.

KONY 2012 from INVISIBLE CHILDREN on Vimeo.


Perfect shoes

Önskar jag hade dem. men framförallt att jag kunde gå i sån klack..heh.

Dreamer

Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesn't really matter much to me
Without each others help there ain't no hope for us
I'm living in a dream of fantasy.

Ozzy Osbourne

Gröna strumpbyxor

Känner ett extremt habegär efter riktigt gröna strumpbyxor! Var hittar man såna :DBild lånad av sheriilyn.blogg.se

Omgjord klänning

För väldigt länge sedan köpte jag en klänning på second hand som jag tyckte hade möjligheter :D Så igår sydde jag om den!

Såhär såg den ut före:För stor, oformlig och ganska tantig :P

EFTER:Tadaaa, jag sydde om den så den passar min kropp, fixade ärmarna och gjorde den kortare, tjuhuu ^__^

TyllklänningHittade denna på ebay, massa fin <3 Jag vill att den ska bo i min garderob. Säljaren heter pinupgirlcloseout och har mycket fint.

As requestedSåhär blev den blå färgen! :D Det är fortfarande svarta strimmor där det ska vara blått eftersom blonderingen inte tog bort allt, men det är bara att vänta ut det.


Here is the blue color! : D It's still black streaks where it should be blue because
the decolorizecream didn´t remove everything, but it is just to wait it out.

BluuuuuuueFärgar halva huvet blått för att se hur det blir :D är lite sugen på att färga hela håret i atlantic blue så om det blir bra kanske jag gör det nästa månad.

RSS 2.0