Hexagram

jag skulle vilja ha det här bergskristallhalsbandet från Amuletten.net :D det är jättefint och bergskristall sägs ju ha lugnande effekt så det kanske vore bra för min uppstressade hjärna. :P


Nattlinne!

Ååååh jag har köpt världens sötaste nattlinne.

Älskar´t!

Från eeeeebaaaaaaay, of course. :)

Parken Zoo

Älskling och jag tog en myshelg i Eskilstuna förra veckan, då var vi på Parken zoo, bowlade och såg Captain America på bio. (se den inte i 3D, ovärt!)

Här är de bästa bilderna jag lyckades åstadkomma :)

Vackra örhängenDessa kom hem till mig förra veckan, jag ska använda dem i helgen då jag ska lajva adelsdam, de är verkligen snygga! Puuuurrrfect.

En hatt och en katt

Luna fick vara med på bilden bara för att jag skulle kunna använda den rubriken!

Jag hittade helt otippat en hatt på HM i helgen! Jag har letat såååå efter en svart hatt som inte är en stråhatt också låg den och väntade på mig på helt fel hylla, jag tror det var ödet xD Speciellt eftersom den passade, mitt huvud är nämligen enormt så det är sällan hattar passar! :PHästens tofflor

Idag var sista dagen på jobbet eftersom jag ska börja plugga till konditor och då fick jag en present, Hästens tofflor! :D Awesome! Det kommer vara mys att ha dem på fossingarna i vinter.

Nygammalt!

Förra helgen ägnade jag en dag åt att sy om gamla stora t-shirts som jg aldrig använde till linnen istället. :D För då använder jag dem.Tataaa!

Skelett i vardagsrummet?

Alltså, hur awesome vore inte denna att ha hemma?

I vardagsrummet i hörnet. Jag vill ha den!
Nog för att jag skulle bli helt paranoid när jag är ensam hemma men lätt värt det.
Hittade honom på tradera när jag sökte på skelett.

Hemlisar

För att det inte ska bli helt dött här antog jag denna utmaningen från Karin, att dela med sig av 5 hemlisar.Hoppas ni som läser min blogg vill vara med. ^^

1. Jag har alltid velat spela trummor men varit för lat för att börja, och jämt när jag lyssnar på en del specifika låtar ser jag bilder i hjärnan hur jag är trummis och står på scen i det bandet och ser allmänt cool ut.

2. Jag har löjligt många tvångsbeteenden, varje gång nån person jag känner upptäcker dem tittar de mycket skeptiskt på mig och med viss rädsla.

3. Jag har överlag svårt för..människor. I sociala sammanhang (bussen, affären som exempel..) tänker jag oftast en hel del elaka tankar om folk jag inte känner eftersom jag stör mig på dem, det kan vara deras hår, hur högt de pratar, ett ord de säger för ofta osv.. (snacka om att kasta sten i glashus xD)

4. När jag hade min allra första riktiga pojkvän på besök en gång när jag var 16 och han stannade hela dagen gick jag inte och kissade på hela tiden för att jag tyckte det var så pinsamt med kissljud. Min blåsa höll på att explodera när han till slut åkte hem :'D

5. Jag vaxar bort min mustasch en gång i månaden eftersom att annars ser det ute som att jag har morrhår när jag står i solen. I början var jag för feg för att dra bort vaxremsorna själv så det fick min fästman göra, haha. Har jag världens underbaraste kille or what!

Kattöron!

Håhåhååå, dessa vill jag ha!Vet inte när man skulle ha dem på sig dock. :'D i gymnasiet gick jag jämt runt i kattöron men av någon anledning känns som att jag kanske är lite för gammal för det nu. xD

Går att hitta här.

Shoppelishopp.

Idag har jag ägnat mig åt lite tråkshopping. Jag har inhandlat nödvändiga kläder!Vanliga linnen, eftersom alla mina är urtvättade.Svart munkjacka behövdes inför höstens kalla dagar, dessa har en tendens att hinna bli vääldigt urtvättade på två år som det var sen jag senast köpte :'D jag drar mig alltid för att köpa så eftersom de är så dyra.Faaast sen köpte jag den här också eftersom den var på rea :D 129 kronor, win!

Shopping utfördes på Ellos.

Polaroidkamera

När jag nångång får råd till det, är polaroidkamera definitivt något jag kommer införskaffa!Det vore underbart att kunna ta bilder att sätta in i album då och då, för det gör man ju inte längre. Alla bilder lagras på datorn bara och vissa stunder skulle vara kul att ha i ett album att titta på.

Denna kamera kommer ifrån Coolstuff. Dock skulle jag gärna vilja ha större bilder än 4,6 x 6,2 cm.

En baddräkt

Jag är ingen baddräktsmänniska men den här skulle jag bra gärna vilja ha!


Jordgubbsklänning

Jag skulle såååå superdupermegamycket vilja ha den här klänningen i svart.Finns på bodyline. Jag undrar om rosetten går att ta bort.

Ugglis!

Jag vill ha den här handkrämen från bluebox.seFör att förpackningen är söt!

RSS 2.0